Lezárják a Kossuth teret szombat délelőtt, pedig ott tüntetnének a szakszervezetek is

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

December 8. szombatra demonstrációt szervez a Magyar Szakszervezeti Szövetség a túlórákat szabályozó törvénymódosítás ellen. A tüntetők 10 órakor találkoznak a Jászai Mari téren, majd a Kossuth térre vonulnak,

illetve csak vonulnának, a Kossuth teret ugyanis a rendőrség reggel 6 és délután 14.30 között le fogja zárni.

Az erről december 5-én megjelent határozatot a Zoom.hu vette észre. A rendőrség a határozatban azt írja, azért van szükség a lezárásra, mert szombat délelőtt éppen a parlamentben fog tartózkodni Marek Kuchcinski, a lengyel parlament alsóházának elnöke. Az ő biztonsága érdekében van szükség a lezárásra.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.