Lezárják a Kossuth teret szombat délelőtt, pedig ott tüntetnének a szakszervezetek is

December 8. szombatra demonstrációt szervez a Magyar Szakszervezeti Szövetség a túlórákat szabályozó törvénymódosítás ellen. A tüntetők 10 órakor találkoznak a Jászai Mari téren, majd a Kossuth térre vonulnak,

illetve csak vonulnának, a Kossuth teret ugyanis a rendőrség reggel 6 és délután 14.30 között le fogja zárni.

Az erről december 5-én megjelent határozatot a Zoom.hu vette észre. A rendőrség a határozatban azt írja, azért van szükség a lezárásra, mert szombat délelőtt éppen a parlamentben fog tartózkodni Marek Kuchcinski, a lengyel parlament alsóházának elnöke. Az ő biztonsága érdekében van szükség a lezárásra.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.