Lezárják a Kossuth teret szombat délelőtt, pedig ott tüntetnének a szakszervezetek is

politika
2018 december 07., 21:31
comments 382

December 8. szombatra demonstrációt szervez a Magyar Szakszervezeti Szövetség a túlórákat szabályozó törvénymódosítás ellen. A tüntetők 10 órakor találkoznak a Jászai Mari téren, majd a Kossuth térre vonulnak,

illetve csak vonulnának, a Kossuth teret ugyanis a rendőrség reggel 6 és délután 14.30 között le fogja zárni.

Az erről december 5-én megjelent határozatot a Zoom.hu vette észre. A rendőrség a határozatban azt írja, azért van szükség a lezárásra, mert szombat délelőtt éppen a parlamentben fog tartózkodni Marek Kuchcinski, a lengyel parlament alsóházának elnöke. Az ő biztonsága érdekében van szükség a lezárásra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.