Kim Dzsongun visszaküldte Alekosznak a tértivevényt

A Bors azt írja, hogy Nagy Alekosz már biztos abban, amit eddig sejtett: Kim Dzsongun megkapta a levelét, erről értesítést ka­pott Észak-Koreából.

Alekosz táncol a lakásán

„Nem személyre szóló válaszról van szó, hanem értesítésről, hogy megkapta a levelet. Úgy tűnik, ilyen nagy tá­volság esetében eddig tart egy postafordulta” – magyarázta a lapnak Alekosz, aki biztosra veszi, hogy az észak-koreai diktátor pozitívan fogadta a levelét.

„Szívesen venném, ha vonattal érkezne, itt meg tud állni. Szerintem semmi akadálya, ha a Délitől Székesfehérvárig le­zárják a vo­nalat miatta mondjuk három napra, amíg átvizsgálják és itt állomásozik”

– mondta az érdi biztonsági őr. (Bors)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.