Lehet, hogy edzés helyett másnaposan videójátékozik, de ilyen gólt lő Dembélé

foci
2018 december 11., 19:48
comments 35

A már továbbjutó Barcelona a B-csapattal játszik a Tottenham ellen a Bajnokok Ligája utolsó csoportmeccsén. A csapatba bekerült Ousmane Dembélé, aki nem szeret edzésre járni, mert vagy videójátékozik, vagy kipiheni a reggel hatig tartó bulizást, ami miatt két órával később ér a tréningre, és 100 ezer eurót kénytelen fizetni. 

De amikor a pályán van, ilyen gólokat lő:

link Forrás
link Forrás

A Liverpool-Napoli meccsen Salah gólja sem volt csúnya, a kapus lába között lőtte el, ezzel az angolok álltak továbbjutásra.  

link Forrás

Ebben a csoportban a PSG a Crvena Zvezdával játszik, ott Neymar is szép gólt rúgott.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.