Megszerezte élete touchdownját, majd a lelátóra hajította a labdát

ÉLET
2018 december 11., 11:39
comments 131

Kenyan Drake-et én már évekkel ezelőtt a szívembe zártam, amikor még csak az Alabama örök tehetsége volt, akinek a karrierjét brutális sérülések hátráltatták. Nagyon örültem, hogy mindezek ellenére is szerződést kapott az NFL-ben, hát még annak, hogy egészségesen hamar bebizonyította azt, amit az Alabama-rajongók már rég tudtak:hogy egyszerűen zseniális futó.

link Forrás

A múlt hétvégén pedig megszerezte élete toushdownját. Csapata hat pontos hátrányban volt az NFL fradija, a New England Patriotsszal szemben, amikor hat másodperccel a vége előtt edzőjük a playbook mélyéről előszedett egy középiskolás trükkjátékot, a hook and laddert. Ez a trükkjáték azt a szabályt használja ki, hogy bár előre csak egyszer lehet passzolni, hátrafele akárhányszor. Így a játékos, akit az irányító indít, a szabályok szerint hátrapasszolhatja a labdát mélységből érkező csapattársának.

Ez nem olyan egyszerű, ahogy hangzik, és végül a Dolphins trükkje sem a könyv szerint alakult - Drake egy második hátrapasszal kapta csak meg a labdát, hogy aztán gyors irány- és sebességváltásokkal átcikázzon a Patriots védelmén.

link Forrás

Aztán nagy örömében egyből fel is hajította a labdát a lelátóra. Utóbb viszont rájött, hogy ez olyan emlék, amit szeretne birtokolni. Így most egy kedves Twitter-üzenetben üzent a szerencsés szurkolónak, hogy keresse meg, mert mindenképpen meg fognak tudni állapodni, és a szurkoló se fog rosszul járni. Egyből fel is ajánlotta a csukáját, a kesztyűjét és a mezzét, illetve még meccsjegyeket is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.