5 éves unokájával lopatott Nutellát a nagymama az ózdi piacon

2017 decemberének közepén egy nő az ötéves és a négyéves lány unokáival az ózdi piacon nézelődött. Az ügyészség szerint az volt a szándéka, hogy alkalmas pillanatban készpénzt vagy élelmiszert fog lopni. Ezért szólt is az ötéves unokának, hogy az egyik pultról vegyen el egy üveges mogyorókrémet és hozza oda neki.

A gyermek a felszólításnak eleget téve elvett egy 750 grammos kiszerelésű terméket az egyik pultról, és átadta a nagyanyjának, aki azt szatyorba tette és unokáival távozott a piacról. A lopást azonban kiszúrták a rendőrök, akik később megállították a nagymamát.

Az ügyészség most a különös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben börtönbüntetést és mellékbüntetésként közügyektől eltiltást indítványozott.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.