5 éves unokájával lopatott Nutellát a nagymama az ózdi piacon

bűnügy
2018 december 12., 18:44
comments 69

2017 decemberének közepén egy nő az ötéves és a négyéves lány unokáival az ózdi piacon nézelődött. Az ügyészség szerint az volt a szándéka, hogy alkalmas pillanatban készpénzt vagy élelmiszert fog lopni. Ezért szólt is az ötéves unokának, hogy az egyik pultról vegyen el egy üveges mogyorókrémet és hozza oda neki.

A gyermek a felszólításnak eleget téve elvett egy 750 grammos kiszerelésű terméket az egyik pultról, és átadta a nagyanyjának, aki azt szatyorba tette és unokáival távozott a piacról. A lopást azonban kiszúrták a rendőrök, akik később megállították a nagymamát.

Az ügyészség most a különös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben börtönbüntetést és mellékbüntetésként közügyektől eltiltást indítványozott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.