A Miniszterelnökség államtitkára szerint igazi, a „tengerentúli egyetemekhez hasonló” campusélet alakulhat ki a Ludovikán

2018 december 12., szerda 14:44
66

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára egy videóbán beszélt arról, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem felújított Ludovika campusán, akár a tengerentúli egyetemekhez hasonló campusélet is kialakulhat. Orbán szerint a felújított Ludovika az első olyan egyetemi campus Magyarországon, ami hasonlít a hasonlít a Nyugat-Európában vagy a tengerentúlon megszokottakhoz. A kormány szeretné is, ha nyugat-európai és tengerentúli értelemben vett campusélet alakuljon ki.

Gyerünk, diákok, egykettő, tessék kialakítani azt a campuséletet! Januárra meglegyen az a campusélet!

A kormány többi tagja és a fideszes média egyébként általában nem úgy szokott beszélni a nyugat-európai és amerikai egyetemekről, egy amerikai egyetemet ugye épp sikerült Bécsbe üldözni, Nyugat-Európában pedig, mint tudjuk, tort ül a terror és a bűn. Arról nem is beszélve, hogy a nyugati egyetemek a politikai korrektség fészkei a magyar kormány szerint, holott a politikai korrektségnek, ahogyan Orbán Viktor is mondta, vége a politikai korrektségnek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt