A tüntetők betörték a parlament egyik ablakát

Csütörtökön este nem sokkal 10 után a Kossuth téren a túlóratörvény ellen tüntető tömegből valaki valószínűleg egy kővel betörte a parlament egyik ablakát. Az ablak a Kossuth téri főlépcső melletti ablak.

A tüntetésen egyébként ismét rengeteg könnygázt kifújtak a rendőrök, és egy alkalommal gumibotoztak is. A tüntetők füstbombákkal, üvegekkel és tojással dobálták a rendőröket.

Fotó: Botos Tamás

A rendőrök bemondták azt is, hogy a tüntetők hivatalos személy elleni erőszakot követnek el, és ezt hagyják abba. A rendőrök körbevették a teret.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.