Több száz ember tüntet békésen a Kossuth téren

A szerda esti keményebb tüntetés után a csütörtök estére a Kossuth térre meghirdetett, rabszolgatörvénynek nevezett túlóratörvény ellen tüntetés egyelőre békésen telik, a parlament előtti téren több száz ember gyűlt össze délután 5 órára.

Fotó: Horváth Bence

A tüntetők eleinte doboltak, később néhány felszólaló is beszélt, köztük Tamás Gáspár Miklós filozófus. A hangulatot a nagy köd is színezi.

Tudósítónk szerint a parlament lépcsőjénél rendőrök várakoznak, egyelőre sisak nélkül, a tüntetők távolabb állnak tőlük a téren, a hangulat békés.

Fotó: Horváth Bence

A tér szélein teherautókat látni, rajtuk kordonok. Az emberek folyamatosan gyűlnek a térre.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.