A Magyar Szakszervezeti Szövetség is csatlakozik a vasárnapi tüntetéshez

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A „Boldog Karácsonyt, Miniszterelnök Úr!” nevű tüntetés főszervezője közölte, hogy csatlakoznak a szakszervezetek a vasárnapi tüntetéshez.

A Magyar Szakszervezeti Szövetség bejelentette, hogy csatlakozik a december 16-án rendezendő tüntetéshez, amit a túlóratörvény és a közigazgatási különbíróságok ellen tartanak.

A megmozdulás vasárnap délután 3-kor kezdődik a Hősök terén, és az Alkotmány utcában megtartott beszédekkel ér véget.

Az ellenzéki pártok kezdeményezésére a munka törvénykönyvének módosítása ellen indult tüntetés résztvevői a Margit hídon 2018. december 12-én.Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

Az elmúlt két naphoz hasonlóan egyébként péntekre is szerveznek tüntetést, az eseményt délután 5-re hirdették. A csütörtöki tüntetésről itt írtunk hosszabban.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.