A Magyar Szakszervezeti Szövetség is csatlakozik a vasárnapi tüntetéshez

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A „Boldog Karácsonyt, Miniszterelnök Úr!” nevű tüntetés főszervezője közölte, hogy csatlakoznak a szakszervezetek a vasárnapi tüntetéshez.

A Magyar Szakszervezeti Szövetség bejelentette, hogy csatlakozik a december 16-án rendezendő tüntetéshez, amit a túlóratörvény és a közigazgatási különbíróságok ellen tartanak.

A megmozdulás vasárnap délután 3-kor kezdődik a Hősök terén, és az Alkotmány utcában megtartott beszédekkel ér véget.

Az ellenzéki pártok kezdeményezésére a munka törvénykönyvének módosítása ellen indult tüntetés résztvevői a Margit hídon 2018. december 12-én.Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

Az elmúlt két naphoz hasonlóan egyébként péntekre is szerveznek tüntetést, az eseményt délután 5-re hirdették. A csütörtöki tüntetésről itt írtunk hosszabban.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.