A Magyar Szakszervezeti Szövetség is csatlakozik a vasárnapi tüntetéshez

POLITIKA
2018 december 14., 13:00
comments 180

A „Boldog Karácsonyt, Miniszterelnök Úr!” nevű tüntetés főszervezője közölte, hogy csatlakoznak a szakszervezetek a vasárnapi tüntetéshez.

A Magyar Szakszervezeti Szövetség bejelentette, hogy csatlakozik a december 16-án rendezendő tüntetéshez, amit a túlóratörvény és a közigazgatási különbíróságok ellen tartanak.

A megmozdulás vasárnap délután 3-kor kezdődik a Hősök terén, és az Alkotmány utcában megtartott beszédekkel ér véget.

Az ellenzéki pártok kezdeményezésére a munka törvénykönyvének módosítása ellen indult tüntetés résztvevői a Margit hídon 2018. december 12-én.
photo_camera Az ellenzéki pártok kezdeményezésére a munka törvénykönyvének módosítása ellen indult tüntetés résztvevői a Margit hídon 2018. december 12-én. Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

Az elmúlt két naphoz hasonlóan egyébként péntekre is szerveznek tüntetést, az eseményt délután 5-re hirdették. A csütörtöki tüntetésről itt írtunk hosszabban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.