Ezzel a nyomtatott, meztelennős mémmel fogadták az új kollégákat a BKV dolgozói a hatvanas években

Olvasónk, Brigitta anyukája 1962-ben költözött fel Bakonyszűcsről Budapestre és a BKV-nál, pontosabban annak egyik elődcégénél helyezkedett el. (A cég a mai nevén 1969-ben alakult meg.)  A lánya elbeszélése szerint a fenti popkulturális műalkotással “az első munkanapjai egyikén látták el a kollégák.” Bár a mém első blikkre úgy néz ki, mint egy ügyes kezű rajzoló egyedi kézimunkája, még ennél is többről van szó:

"Ez nyomdai munka, nem fénymásolat vagy szalmiákos sokszorosítás, olyan, mintha saját nyomdában húzták volna le, szép fekete pontos vonalak. "

Figyeljük meg a jegy- a térképmotívum és az elsődleges nemi jegyek zökkenőmentes összeolvadását ezen a lenyűgöző, konceptuális műalkotáson!Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.