Ezt a partjelzőt még az is megsajnálja, akinek jéggé fagyott a szíve

A Partizan Beograd-Macva Sabac szerb bajnoki meccs 0-0-s eredménye fordulatokban gazdag, hihetetlenül izgalmas játékot sejtet, így fordulhatott elő, hogy a hazai szurkolóknak bőven volt idejük felkészülni egy váratlan támadásra a 86. percben: 

Szegény partjelző a pályára menekült a több száz hógolyó elől. Nálunk annyival jobb a helyzet, hogy Felcsúton vagy Pakson, ha a stadionban lévő összes néző nekilátna, akkor sem nem lenne elég 86 perc több száz hógolyó meggyúrásához. Aztán azokat el is kéne dobni egyszerre. (via nso)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.