Orbán lelépett Bécsbe

POLITIKA
2018 december 17., 20:24
comments 224
Sebastian Kurz és Orbán Viktor
photo_camera Sebastian Kurz és Orbán Viktor Fotó: EPP

„Orbán Viktor miniszterelnök Bécsbe utazott az EU-Afrika Fórumra”

- közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfő este az MTI-vel. 

A tanácskozáson 25 afrikai állam képviselői, köztük hét állam- illetve kormányfő, európai részről 13 állam vagy kormányfő vesz részt, valamint Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.

A vendéglátó Sebastian Kurz osztrák kancellár és Paul Kagame ruandai elnök, az Afrikai Unió jelenlegi elnöke, a téma pedig az Afrika és az EU közötti gazdasági együttműködés javítása, de lesz szó klímaváltozásról is. A kétnapos tanácskozás este ünnepi vacsorával kezdődött.

Hogy Kósa Lajos bevárja-e a miniszterelnököt az osztrák fővárosban, esetleg jut-e idő kis karácsonyi bevásárlásra, maximum utólag tudhatjuk meg. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.