A Fideszt nem lehet kizökkenteni: Kósa Lajos a Mariahilferen shoppingol

2018 december 17., hétfő 14:56
404

Lászlótól kaptuk az alábbi képet a bécsi bevásárlóutca, a Mariahilfer Strasse egyik drogériájából, ahol egy héttel az ünnepek előtt már célegyenesbe fordult a karácsonyi őrület. A hétfő déli órákban készült fotón a taxisszettel közlekedő Kósa Lajos, aki egyébként a Fidesz alelnöke, épp illatfelhőbe burkolózva válogat a parfümök között:

Fotó: László / 444

Alig másfél hete Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt fotózták le nem messze innen, egy másik forgalmas bevásárlóutcán, Kärntner Strassén. Ebben persze nem volna semmi meglepő, ha a kormány a választási kampányban nem festett volna olyan veszedelmes képet az osztrák fővárosról, mint ahol mindennapos, hogy bevándorlók zaklatják a helyieket, és senki nem érezheti magát teljes biztonságban.

László elmondása szerint Kósa egyébként kedélyesnek és kisimultnak tűnt, úgyhogy  vagy az van, hogy a Fidesz nem pánikol az egyre hangosabb tüntetések miatt, vagy az alelnök szakértő tanácsaira jelenleg épp nem tartanak igényt. A fotó szerint, ha minden kötel szakad, Kósa azért telefonon elérhetőnek tűnik. 

Lászlónak köszönjük a képet, és innen is további tartalmas karácsonyi felkészülést kívánunk. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt