Halált megvető bátorsággal shoppingolt a bűn fővárosában Orbán Ráhel és Tiborcz István

életmód
2018 december 07., 14:41
comments 595

Hiába hazudják a világ legélhetőbb városának, mi magyarok jól tudjuk, hogy Budapest jobb hely, mint Bécs, és legkésőbb Lázár János horrorvideója óta azzal is tisztában vagyunk, hogy arrafelé a koszos, barna bőrű bűnözők rettegésben tartják azt a néhány megmaradt fehér embert. Ezt annak idején Orbán Viktor is sietett megerősíteni, de a nemzetstratégiai fontosságú médiaközpont különböző részei, például a Ripost és a TV2 az elmúlt napokban is felhívták a figyelmet a bécsi terror- és muszlimveszélyre. A Soros-zsoldosokat összegyűjtő CEU odaköltözéséről nem is beszélve!

photo_camera Fotó: TV2 Tények

Ehhez képest példátlan merészségről tett tanúbizonyságot Orbán Ráhel és Tiborcz István, akik 

látszólag komolyabb katonai kíséret nélkül sétálgattak a miniszterelnöki unokával 

a pokol egyik bűzös bugyrában, a híres bevásárló utcában, a Kärntner Strassén.

Olvasónk péntek koradélután örökítette meg, ahogy Tiborcz István vállán a vásárfiával, Orbán Ráhel pedig hátán egy 1500 dolláros (kb. 420 ezer forintos) Gucci-táskával kísérti a sorsot.

photo_camera Fotó: 444/Olvasónk
photo_camera Fotó: 444/Olvasónk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.