Varázslatos hely a köztévé: az épületben lévő ellenzéki képviselők helyett a Fidesz kommunikációs igazgatója szólalt meg a híradóban az épületben lévő ellenzéki politikusokról

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Csodás jelenet volt, amikor a köztévé előterében lévő, Facebookon folyamatosan élőző ellenzéki politikusok egyszer csak felkapták a fejüket, hogy róluk lesz szó az M1 Híradóban. Odamentek a folyosón lévő tévéhez, és ott végignézhették a róluk szóló "hírt". Az összeállítás azzal kezdődött, hogy  az MTVA feljelentést tett a rendőrségen az ellenzéki képviselők ellen, akik be akartak jutni a köztévé elzárt területeire, majd mutatták, ahogy Hadházy Ákos felmászik a lépcsőn korlátján, de a biztonsági őrök visszatuszakolják. Aztán végre megszólalt egy politikus is, a köztévétől nem szokatlan módon

Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki sajtótájékoztatón elfogadhatatlannak nevezte, hogy politikusok erőszakkal akarnak beavatkozni egy szerkesztőség működésébe.

Az ellenzéki politikusokat nem szólaltatták meg a riportban, ahogy az ellenzéki pártok közös nyilatkozatát sem olvasták be.  

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.