Így zajlott a tévészékház „ostroma” 2018-ban

Tbg
videó
2018 december 18., 06:20
comments 401
  • Vasárnap estére a köztévé székháza vált túlóratörvény elleni tüntetések új célpontjává. Ott akarták beolvasni az ellenzéki pártok követeléseit, amiből az egyik pont arról szólt, hogy nem akarnak több pártállami propagandahíradót látni.
  • Máshol a híradók szerkesztői maguktól meghívják az ellenzéki képviselőket, ha van valami mondanivalójuk, de a magyar köztévénél már fegyveres őrökkel akadályozták meg, hogy bevigyék a vasárnapi tüntetés követeléseit.
  • Mivel a törvények szerint a parlamenti képviselők bemehetnek a közintézményekbe, de csak a várakozóig engedték őket. Majd amikor hétfő reggelre elfogyott az őrök türelme, Hadházy Ákost és Szél Bernadettet egyszerűen kidobták ez épületből.
  • A többi képviselőt pedig a kerületi jegyzővel tiltatták ki.
  • Összefoglaló videónk a képviselők és a pártok felvételeiből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.