link Forrás

Macaulay Culkin újraforgatta a Reszkessetek betörők!-et a Google kedvéért, és elég erős lett

reklám
2018 december 19., 17:57
comments 229

Írtunk már a Google következő, hátborzongató fejlesztéséről, a mesterséges intelligencia vezérelte Google Assistant-ről, ami hamarosan örömmel elvégzi majd helyettünk a mindennapos intézni valókat, bejelentkezik helyettünk akár a fodrászhoz, és személyes csicskánk lesz a mindennapokban. 

A Google komolyan veszi a projektet, és forgattak is hozzá egy erős reklámot az összedrótozott Macaulay Culkinnal, aki 28 évet repül vissza az időben a reklám kedvéért, hogy ismét Kevin McAllister legyen, akit szülei otthon felejtenek a karácsonyi vakáció idejére. 

Kevin ugyanazokat a helyszíneket járja végig a családi házban, csak most már távirányítóval és egyéb háztartási kütyükkel sem kell bajlódnia, mert a Google-cseléd egyetlen szóra intéz mindent: bővíti a bevásárlólistát, szervezi a napi programot, beállítja a hőmérsékletet, és még a pizzafutárt is segít lerendezi, ha kell. Természetesen nem maradt ki az sem, hogy 

„Tartsd meg az aprót te mocskos állat!”

link Forrás

 (Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.