Macaulay Culkin újraforgatta a Reszkessetek betörők!-et a Google kedvéért, és elég erős lett

2018 december 19., szerda 17:57
243

Írtunk már a Google következő, hátborzongató fejlesztéséről, a mesterséges intelligencia vezérelte Google Assistant-ről, ami hamarosan örömmel elvégzi majd helyettünk a mindennapos intézni valókat, bejelentkezik helyettünk akár a fodrászhoz, és személyes csicskánk lesz a mindennapokban. 

A Google komolyan veszi a projektet, és forgattak is hozzá egy erős reklámot az összedrótozott Macaulay Culkinnal, aki 28 évet repül vissza az időben a reklám kedvéért, hogy ismét Kevin McAllister legyen, akit szülei otthon felejtenek a karácsonyi vakáció idejére. 

Kevin ugyanazokat a helyszíneket járja végig a családi házban, csak most már távirányítóval és egyéb háztartási kütyükkel sem kell bajlódnia, mert a Google-cseléd egyetlen szóra intéz mindent: bővíti a bevásárlólistát, szervezi a napi programot, beállítja a hőmérsékletet, és még a pizzafutárt is segít lerendezi, ha kell. Természetesen nem maradt ki az sem, hogy 

„Tartsd meg az aprót te mocskos állat!”

 (Buzzfeed)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt