„Kaszák, kapák kiegyenesednek” – mondta Székely Tamás, a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke

politika
2018 december 20., 17:02
comments 245
Székely Tamás, a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke
photo_camera Székely Tamás, a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke Fotó: Dimény András/Képszerkesztőség

Székely Tamás, a – sztrájkelőkészítő bizottságban is benne lévő – Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke, a vegyipari és energiaipari dolgozókat tömörítő VDSZ elnöke így reagált arra, hogy Áder János aláírta a túlóratörvényt: kaszák kapák kiegyenesednek, innentől kezdve a sztrájk szervezése még intenzívebbé válik.

Az Index azt írja, Székely közölte: Magyarországon további 3 konföderáció van, azokból a tagszervezetek csatlakoznak majd a sztrájkokhoz. Elmondta, hogy pénteken mennek ők is tüntetni, és január elejére is szerveznek egy nagy tüntetést. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.