„Kaszák, kapák kiegyenesednek” – mondta Székely Tamás, a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke

politika
2018 december 20., 18:02
Székely Tamás, a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke
photo_camera Székely Tamás, a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke Fotó: Dimény András/Képszerkesztőség

Székely Tamás, a – sztrájkelőkészítő bizottságban is benne lévő – Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke, a vegyipari és energiaipari dolgozókat tömörítő VDSZ elnöke így reagált arra, hogy Áder János aláírta a túlóratörvényt: kaszák kapák kiegyenesednek, innentől kezdve a sztrájk szervezése még intenzívebbé válik.

Az Index azt írja, Székely közölte: Magyarországon további 3 konföderáció van, azokból a tagszervezetek csatlakoznak majd a sztrájkokhoz. Elmondta, hogy pénteken mennek ők is tüntetni, és január elejére is szerveznek egy nagy tüntetést. (Index)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.