„Kaszák, kapák kiegyenesednek” – mondta Székely Tamás, a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke

politika
2018 december 20., 17:02
comments 248
photo_camera Székely Tamás, a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke Fotó: Dimény András/Képszerkesztőség

Székely Tamás, a – sztrájkelőkészítő bizottságban is benne lévő – Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke, a vegyipari és energiaipari dolgozókat tömörítő VDSZ elnöke így reagált arra, hogy Áder János aláírta a túlóratörvényt: kaszák kapák kiegyenesednek, innentől kezdve a sztrájk szervezése még intenzívebbé válik.

Az Index azt írja, Székely közölte: Magyarországon további 3 konföderáció van, azokból a tagszervezetek csatlakoznak majd a sztrájkokhoz. Elmondta, hogy pénteken mennek ők is tüntetni, és január elejére is szerveznek egy nagy tüntetést. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt