Szavalóversenyben mondják el a fideszes képviselők, hogy meg kell védeni Európát Brüsszeltől

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Jövőre talán már az óvodásokkal mondatják el, miért fontos kitölteni a nemzeti konzultációs kérdőívet, addig is fideszes képviselők álltak kamerák elé, hogy felhívják a figyelmet a sorsdöntő kérdéssorra, ami évizedekre, sőt, van aki bátran kimondja, évszázadokra megvédi Európát Brüsszeltől. 

Nézzük el, hogy az idő rövidsége és a téma újszerűsége miatt papírból olvassák fel a szöveget, és a kérdésekkel is ott ismerkednek meg, miközben Bangóné Borbélyné a Parlament falai között összetépte a szakrális papírt. A fideszesek jószándékát látva akár szánkót is hajtogatnának a rászoruló gyerekeknek a kérdőívből.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.