A francia törvényhozás is meghajolt a sárgamellényesek előtt

A francia parlament alsó háza nagy többséggel megszavazta Emannuel Macron kormányának a sárgamellényes tüntetők kielégítésére tett törvényjavaslatait. A 153 támogató szavazattal, 9 ellenében, 58 tartózkodás mellett megszavazott intézkedések részeként január 1-vel 100 euróval, az inflációt tíz százalékkal meghaladó mértékben emelik a minimálbért, és eltörlik a 2000 eurónál alacsonyabb nyugdíjak utáni járulékokat - eddig 1200 euró volt a járulékmentesség határa.

A javaslat szerint emellett a jövőben újra adó- és járulékmentes lesz a túlórapénz is. (Via MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.