Banksy híres graffitis alagútjában is feltűnt az O1G

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egyik olvasónk küldte a képeket a graffitiről, amit állítása szerint „kedves ismerőse” készített. A helyszín a Leake Street Arches, London legnagyobb legálisan graffitizhető területe, ahová bárki odafújkálhat. A helyet Banksy tette igazán híressé, aki nem csak graffitiket hagyott itt, hanem fesztivált is szervezett az alagútba, amely mára - a Lonely Planet szerint - a világ egyik leghíresebb street art helye lett.

Ide fújta fel egy hazánk fia, hogy Orbán egy geci és hogy <3 Hungary.

Fotó: Olvasónk
Fotó: Olvasónk
Fotó: Olvasónk

Amúgy nem ez az egyetlen hely, ahol a londoni járókelők találkozhatnak az O1G felirattal, azt ugyanis a londoni nagykövetség elé is felfújták a hétfői tüntetésen.

Fotó: O1G London

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.