Csak négy tárcánál elégedettek a dolgozók munkájával

POLITIKA
2018 december 24., 07:40
comments 70
Nagy István agrárminiszter elégedett a saját munkájával, meg is jutalmazta magát az év végén.
photo_camera Nagy István agrárminiszter elégedett a saját munkájával, meg is jutalmazta magát az év végén. Fotó: Varga György/MTI/MTVA

Orbán Viktor első miniszterelnöki ciklusa közepén, 2000 decemberében beszélt arról, hogy jutalom csak az elvégzett munka után jár, írja a Népszava. Eszerint idén az Agrárminisztériumban végezhették el a munkát, legalábbis a lap értesülései szerint az AM minden dolgozója, tehát az államtitkárok és maga Nagy István miniszter is egységesen 400 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapott ajándékba.

Ez alapján a mérce alapján jó munkát végeztek Kásler Miklós és Palkocics lászló minisztériumaiban is, az EMMI dolgozói fejenként nettó 200, az újonnan felállított Innovációs és Technológiai Minisztérium dolgozói pedig egységesen 100 ezer forint jutalmat kaptak.

A Honvédelmi minisztériumban kétszer 23 ezer forint volt a jutalom, de itt már a minisztérium vezetői nem kaptak belőle. A többi tárcánál nem végezhettek jó munkát, ezeknél ugyanis nem lesz jutalom. Még a pénzügyminisztériumban sem, amely ugyan 15 nap haladékot kért a válaszadásra a Népszavától, de közben a napi.hu-nak már elárulták, hogy nem osztanak idén jutalmat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.