Idén is megmenti a karácsonyt az ünnepi bullshit-bingó

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Választások; Hitel; Bevándorlók; Már megint nincs fehér Karácsony; A múltkor találkoztam vele, és borzalmasan néz ki; CSOK; Életükben nem dolgoztak még; Győztünk!; Stadionok; Önkéntes túlóra; Tedd már le a telefont a kezedből; Tüntetés; Régi családi történet; Hova siettek? Maradjatok még!; Amikor olyan kicsi voltál; Mikor akarsz házasodni?; Nekünk nem volt ennyi mindenünk, mégis felnőttünk; Hogy elszaladt az idő...; Minimálbér; Annak sincs még gyereke; Nem tisztelik a kis Jézust; Ki van töltve, azt már meg kell inni! Szánkó; Soros-terv 2.0; Nem akarsz visszaköltözni?”

Ilyenkor már országszerte tombolnak a rokonlátogatások, a bullshit-bingó pedig idén is összeszedte azokat a témákat, amiket egyszerűen nem lehet megúszni az ünnepi asztal mellett, amikor összejön a család. Élményekben gazdag töltögetést mindenkinek! 

A korábbi bullshit-bingókat itt lehet elérni: 2015, 2017.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.