Itt a karácsonyi bullshit-bingó

játék
2015 december 23., 18:50
comments 432

Zsidók; Ákos, a nő helye és miért nincs ott; Valaki ki akar menni külföldre; Egészségügy állapota ;Iszlám Állam; Elmaradt számlák vagy törlesztőrészletek; Ingyen 10000000 forint 3 gyerekért; Habony Árpád; Amit a TESCO-ban tudsz venni, az szar; Amit az ember otthon termel, az a jó; Kiket kéne megölni, hogy rend legyen; Valaki, aki már kinn van külföldön; Migránsok; Köztévé és TV2; Mérgek; Muszáj inni, már ki van töltve; Oroszország erős, az EU gyenge; Vicc, amit mindenki ismer, de végig kell hallgatni és nevetni kell a végén; Lázár János; Stadionok; Olimpia; NAV; Rák; Orbán és a családja; Felháborodás a karácsonyi TV műsoron.

Jobb, ha már most felkészült, hogy ezekről fognak szólni a karácsonyi ebédek, miután megbeszéltétek a rokonokkal, hogy nincs semmi különös az iskolában/munkahelyen.

Ezen az oldanon külön bingóval készültek fel a hamarosan beinduló ünnepi ebédekre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.