ISIS-zászlót találtak egy elvágott felsővezetéknél Berlinben

A gyanú szerint egy támadást kísérelhettek meg annál a megsérült vasúti felsővezetéknél, aminél a német rendőrség kedden megtalálta az Iszlám Állam zászlaját és mellette még néhány arab nyelvű iratot is Berlin Lichtenberg nevű városrészén.

Egyelőre vizsgálják, hogy van-e kapcsolat a helyszínen talált tárgyak és a megsérült felsővezeték között. Valamint vizsgálják azt is, hogy a mostani esetnek lehet-e köze ahhoz, amikor október elején a bajorországi Nürnbergben egy acélsodronyt feszítettek ki a gyorsvonat vonalán. A vonat a sodronyt elszakította, csak a szélvédője sérült meg. (SZ)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.