Kínai nők milliói töltenek le egy appot, amiben kamuszeretőkkel csetelhetnek

INTERNET
2018 december 25., 09:03
comments 181

2017-es megjelenése után hamar Kína egyik legnépszerűbb alkalmazása lett a Love and Producer nevű app, ami elsősorban nőknek kínál szórakozást azzal, hogy a játékosok egy női TV-bemondó bőrébe bújhatnak, aki mindenféle férfiakkal flörtöl és randizik.

Az appon keresztül üzeneteket válthatnak a felhasználók a képzeletbeli szeretőkkel, sőt, aki hajlandó ráfizetni is az ingyenes alkalmazásra, randikra is mehet a képzeletbeli karakterekkel, persze csak úgy, hogy szinkronszínészek rögzített mondatait kapja meg a telefonjára, amiket az algoritmus aztán egy beszélgetés keretében lejátszik. Ugyanígy plusz pénzért lehet venni újabb fordulatokat is a főszereplő szerelmi életében.

Az alkalmazásról, és népszerűségének okairól az Atlantic írt részletes cikket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.