2018 legnézettebb 444-videói

videó
2018 december 27., 18:15
comments 78

10. A Vissza a jövőbe-cipő az ő Mona Lisájuk

link Forrás

Trunk Tamás divatvlogger sneakerológiai alapképzést tartott még az év elején, 168 500 megtekintéssel. (Ács Dániel, Botos Tamás)

9. Kósa Lajos 5 percen át menekül az 1300 milliárd forintos kérdéseink elől

link Forrás

A választás előtti őrült hetekben jött ki az észbontó sztori Kósa Lajosról és a csengeri örökösnőről. Megpróbáltunk a legilletékesebbhez fordulni, és megkérdezni magát Kósa Lajost az ügyről. Riporterünk csak kérdez és kérdez, Kósa pedig csak megy és megy, és a történetről ugyan semmit nem tudunk meg tőle, arról viszont, hogy milyen a fideszes politikusok és a média viszonya 2018-ban, szinte mindent. 175 600 megtekintés. (Halász Júlia, Sarkadi Zsolt)

8. Az alpári dj-k ajtaján kopogtattunk, de mire észbe kaptunk, a baszatáska pakolt be minket

link Forrás

DJ Ebédpénz, DJ Tőtöttcigi és a többiek a Youtube-ot már évekkel ezelőtt letarolták. Idén elmentünk megnézni, hogy néznek ki hús-vér valójukban. 185 800 lejátszás (Halász Júlia, Kulcsár Rebeka)

7. Tudathasadásos! Részeg! Áruló! - A Sargentini-jelentés árnyékában kezdődött a munka a Parlamentben

link Forrás

2018-ben egyértelműen a közélet dominált a csatornán. Ami a magyar parlamentben zajlik, az már lehet, hogy csak üres cirkusz, de annak biztosan nem utolsó: 198 200 megtekintés van a videón, ami arról szól, a Sargentini-jelentés idején mi zajlott a Tisztelt Házban. (Kiss Bence, Tamás Bence Gáspár)

6. Diáktüntetés: Gyerekek vagyunk, nem az a dolgunk, hogy 8 órákat dolgozzunk

link Forrás

Magyar diákok elmondják, hogy mi aggasztja őket annyira, hogy azért utcára is mennek. Első hallása nincs ebben semmi látványos, de a nézők pontosan érezték, milyen fontos kérdésről van szó. 209 600-szor indították el Botos Tamás és Tamás Bence Gáspár videóját.

5. Így vívta meg vesztes csatáját Orbán Viktor az Európai Parlamentben

link Forrás

Politika ez is, de olyan, amihez nincsenek hozzászokva a magyar nézők: nem az itthoni parlament, hanem a nemzetközi színtér, ahol a Fidesz nem tud ugyanolyan magabiztossággal lesöpörni minden kritikát. Szeptemberen az Európai Parlament elfogadta a Sargentini-jelentést a magyar jogállamiság helyzetéről, erről szól ez a videó, 237 400 megtekintéssel. (Kiss Bence, Magyari Péter, Tamás Bence Gáspár)

4. Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője

link Forrás

Idén ötrészes sorozatot szenteltünk az orosz befolyásnak Magyarországon. Az első rész a nemzetközi kontextusról szólt, arról, hogy a Szovjetunió összeomlása után befelé forduló Oroszország hogyan kezdett el újra terjeszkedni, Vlagyimir Putyinból pedig hogyan lett Orbán Viktor legfontosabb szövetségese. A videó 261 600 lejátszásnál tart. (Ásmány Zoltán, Botos Tamás, Budai Balázs, Erdélyi Péter, Halász Júlia, Kiss Bence, Kovács Patrícia, Kőrösi Máté, Magyari Péter, Mészáros Zsófia, Benjamin Novák, Rényi Pál Dániel, Tamás Bence Gáspár, Terner Péter)

3. A nemzet VIP-je 13 milliárddal tolta túl a bulit

link Forrás

Tiborcz István a koronás hab az új elit gyémánttortáján, mi pedig végigmentünk a történeten, hogyan lett Orbán Ráhel halk szavú udvarlójából milliárdos kastélytulajdonos. 275 500 megtekintés. (Botos Tamás, Kiss Bence, Plankó Gergő)

2. Így jár, aki megpróbál Németh Szilárddal négyszemközt normálisan beszélni

link Forrás

Egy elkapott pillanatból lett az év egyik legnézettebb videója: ebből a jelenetből pontosan kiderül, hogy Németh Szilárdnak nincs szüksége komplett médiabirodalomra ahhoz, hogy orránál fogva vezesse ellenfeleit. Megoldja azt teljesen egyedül is, olyan látványosan, hogy azt 323 300-szer meg is nézték. (Ács Dániel)

1. Élő adásban omlik össze a Soros-valóságshow

link Forrás

Ez pedig az előző videó párja, csak ez nem egy kis pillanatról szól, hanem hazugságok egész rendszeréről. Januári videónk 687 800 megtekintést ért el. (Botos Tamás, Kiss Bence, Plankó Gergő)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.