A Civilization 6 új verziójában kockázat nélkül próbálhatod ki, milyen érzés megrohamozni a magyar Parlamentet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Civilization 6 nevű játék legújabb verziója egy olyan képzeletbeli, de nem egészen elképzelhetetlen jövőben játszódik, amikor a magyar Parlament előtti zászlórúdon libanoni zászló lobog. A lényeg azonban nem az, hogy a miniszterelnök melyik közel-keleti ingatlanfejlesztő ismerőse szerezte meg a híres budapesti épületet, hanem az, hogy az Országház az egyik új csoda a játékban, aminek a felépítése kulturális és diplomáciai pluszpontokat hoz a magyarokkal játszó játékosnak. Ha pedig az ellenfelünk építette, emiatt érdemes lehet le is rombolni. 

A játékbeli parlament egyébként klasszul néz ki és csak folyóparton húzható fel. Egészen olyan, mint az igazi, azzal a különbséggel, hogy a nagy zászlórúd itt nem kormányellenes tüntetők, hanem egy nagy gyepszőnyeg fűszálai közül emelkedik ki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.