Jó napot, itt a Fidesz! Adjanak pénzt, hogy elkampányolhassuk!

A Fidesz szombat délben közölte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök levélben fogja megkeresni a támogatóikat,

hogy pénzt kérjen tőlük.

Ilyet már tavaly is csináltak, akkor a Soros György elleni harchoz kértek pénzt. Azóta eltelt lassan egy év, történt egy kétharmaddal megnyert parlamenti választás, Orbán Viktor barátjáról, a NER nagyvállalkozójáról, Mészáros Lőrincről pedig épp a minap derült ki, hogy pár év alatt az ország leggazdagabb embere lett.

Ebbe a környezetbe robbant bele a Fidesz mai közleménye:

“Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak.

A levélben szót ejt a 2019 tavaszán következő európai parlamenti választásról, amelynek tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el.

Az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem számíthatunk ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével pénzadománnyal járulhatnak hozzá a Fidesz európai parlamenti választási kampányához.”