A kormány egy régi szlogenjét népszerűsíti újra 1,7 milliárdért

politika
2019 január 03., 04:45
comments 121

Még decemberben derült ki, hogy újabb médiakampányra készül a kormány 1,7 milliárd forintért, most a Magyar Idők „megtudta”, hogy mi is az üzenet:

„Magyarország jobban teljesít”..

Igen, az, amivel a 2014-es választási kampányra fordultak rá, és azóta is használja a Fidesz.

A kormánylap szerint a „kommunikáció során több, kiemelt új intézkedés mellett az ország által elért legfontosabb eredményeket mutatják be. Többek között szó lesz a minimálbér és a garantált bérminimum újabb nyolcszázalékos emeléséről, arról, hogy 2010 óta megduplázódott a dolgozóknak adható legkisebb bér”. Állítólag azt is hangsúlyozzázk majd, hogy miközben minden pompásan alakul, „még távol vagyunk a kitűzött céloktól”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.