Az Origo leleplezett egy „titkos” ellenzéki megbeszélést, ami egyébként teljesen nyilvános volt

idióta rekordok
2019 január 03., 16:43
comments 468

Most aztán tényleg lehullott a lepel, kiborul a bili, sőt lefőtt a kávé! Az Origo megint kíméletlenül leleplezte a kormány ellen szervezkedő erőket.

Még tavaly december 30-án tartottak titkos megbeszélést az elmúlt hetek kormányellenes tüntetéseinek szervezői Budapesten, hogy az e heti tüntetésekről egyeztessenek” - számolt be csütörtöki cikkében a kormánylap egy dokumentum alapján arról a titkos megbeszélésről, 

ami annyira volt titkos, hogy pár nappal korábban maguk a szervezők posztoltak róla egy képet a Facebookra.

link Forrás

A szombati posztban a tüntetést szervező szerveztek neveit is közzétették. A megszerzett dokumentum alapján ehhez az Origo annyit tett hozzá, hogy beazonosította a képen szereplő embereket, és akit lehetett (és kit ne lehetne?) összekötött Sorossal. Valamint olyan megdöbbentő részletekre is fény derült, hogy „a december 30-i ülés résztvevői létrehoztak egy szervezői stábot az e heti demonstráció szervezésére”.

Várhatóan lesz egy újabb anyag is a szupertitkos találkozóról, mivel a szerző újabb titkos részleteket ígér arról, hogyan szervezik a tüntetést.  

Végül a szerző azzal igyekszik megnyugtatni az izgalmakba beleszédült olvasót, hogy mindennek ellenére nincs nagy baj, hiszen a csendes többség továbbra is értékeli az elmúlt évek gazdasági és társadalmi sikereit: 

Egy biztos, hogy Magyarországon csak kis, sorosista csoportok, néhány bűnöző és pár újnáci ragadtatta magát törvénysértésre, miközben a csendes, nagy többség számára az elmúlt években elért gazdasági és társadalmi sikerek, és a nyugalom megőrzése a legfontosabb, és mélyen elítéli a vandál politikai aktivisták és néhány bűnöző utcai őrjöngését.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.