Káosz lett a New York-i salátabárokban, annyian fogadták meg újévkor, hogy egészségesebben fognak élni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A New York központjában lévő salátabárokban tapasztalható, utcákra kilógó, 100 fősnél is hosszabb sorokról ír a New York Post. Azt írják, szilveszter óta az átlagosnál sokkal többen próbálnak meg – vélhetően az újévi fogadalom miatt – egészségesebben étkezni, mint eddig.

Illusztráció: saláta

A cikkben érzékletes leírásokat olvashatunk többek között mindenkit a picsába elküldő, ideges üzletemberekről, a sorokat „pszichovonalként” emlegető vásárlókról, illetve a salátázókban dolgozókról, akik szerint az új év első napjain mindig ez van, de idővel a legtöbben feladják az elveiket.

Itt írtunk arról, hogy idén várhatóan még több vegán lesz és okosabban fogunk futni.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.