Káosz lett a New York-i salátabárokban, annyian fogadták meg újévkor, hogy egészségesebben fognak élni

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A New York központjában lévő salátabárokban tapasztalható, utcákra kilógó, 100 fősnél is hosszabb sorokról ír a New York Post. Azt írják, szilveszter óta az átlagosnál sokkal többen próbálnak meg – vélhetően az újévi fogadalom miatt – egészségesebben étkezni, mint eddig.

Illusztráció: saláta

A cikkben érzékletes leírásokat olvashatunk többek között mindenkit a picsába elküldő, ideges üzletemberekről, a sorokat „pszichovonalként” emlegető vásárlókról, illetve a salátázókban dolgozókról, akik szerint az új év első napjain mindig ez van, de idővel a legtöbben feladják az elveiket.

Itt írtunk arról, hogy idén várhatóan még több vegán lesz és okosabban fogunk futni.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.