Maga J.K. Rowling árulta el, hogy a varázslótanoncok évszázadokig simán a padlóra szartak, mint a neveletlen kutyák, majd egyszerűen elvarázsolták a nyomokat

J.K. Rowling, a Harry Potter-sorozat szerzője sok más mellett arról is híres, hogy csak Tolkienhez hasonlítható mániákussággal dolgozik az átala teremtett univerzum egész apró, az alapkönyvekben meg sem jelenő részleteinek utólagos kidolgozásán. 

Az e célra szolgáló weboldalon most egy olyan, eddig a leglelkesebb rajongók által sem ismert részletet osztott meg a világgal, ami ezúttal tényleg elvarázsolta a téma iránt érdeklődőket. A vonatkozó poszt szerint ugyanis

“Roxforban nem voltak mindig vécék. Mielőtt a XVIII. században átvették volna a muglik csatornázási technológiáját, a varázslónők és varázslók egyszerűen ott könnyítettek magukon, ahol éppen voltak, majd azonnal elvarázsolták a nyomokat.”

Letolt gatyával tisztelgek az Apró De Fontos Részletek Mestere előtt, pont úgy, mint Harry legnagyobb ellenfele, Donald Kacsa tenné!

(via avnews)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.