Maga J.K. Rowling árulta el, hogy a varázslótanoncok évszázadokig simán a padlóra szartak, mint a neveletlen kutyák, majd egyszerűen elvarázsolták a nyomokat

J.K. Rowling, a Harry Potter-sorozat szerzője sok más mellett arról is híres, hogy csak Tolkienhez hasonlítható mániákussággal dolgozik az átala teremtett univerzum egész apró, az alapkönyvekben meg sem jelenő részleteinek utólagos kidolgozásán. 

Az e célra szolgáló weboldalon most egy olyan, eddig a leglelkesebb rajongók által sem ismert részletet osztott meg a világgal, ami ezúttal tényleg elvarázsolta a téma iránt érdeklődőket. A vonatkozó poszt szerint ugyanis

“Roxforban nem voltak mindig vécék. Mielőtt a XVIII. században átvették volna a muglik csatornázási technológiáját, a varázslónők és varázslók egyszerűen ott könnyítettek magukon, ahol éppen voltak, majd azonnal elvarázsolták a nyomokat.”

Letolt gatyával tisztelgek az Apró De Fontos Részletek Mestere előtt, pont úgy, mint Harry legnagyobb ellenfele, Donald Kacsa tenné!

(via avnews)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.