Maga J.K. Rowling árulta el, hogy a varázslótanoncok évszázadokig simán a padlóra szartak, mint a neveletlen kutyák, majd egyszerűen elvarázsolták a nyomokat

MŰVÉSZET
2019 január 05., 10:35
comments 286

J.K. Rowling, a Harry Potter-sorozat szerzője sok más mellett arról is híres, hogy csak Tolkienhez hasonlítható mániákussággal dolgozik az átala teremtett univerzum egész apró, az alapkönyvekben meg sem jelenő részleteinek utólagos kidolgozásán. 

Az e célra szolgáló weboldalon most egy olyan, eddig a leglelkesebb rajongók által sem ismert részletet osztott meg a világgal, ami ezúttal tényleg elvarázsolta a téma iránt érdeklődőket. A vonatkozó poszt szerint ugyanis

“Roxforban nem voltak mindig vécék. Mielőtt a XVIII. században átvették volna a muglik csatornázási technológiáját, a varázslónők és varázslók egyszerűen ott könnyítettek magukon, ahol éppen voltak, majd azonnal elvarázsolták a nyomokat.”

link Forrás

Letolt gatyával tisztelgek az Apró De Fontos Részletek Mestere előtt, pont úgy, mint Harry legnagyobb ellenfele, Donald Kacsa tenné!

(via avnews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.