Maga J.K. Rowling árulta el, hogy a varázslótanoncok évszázadokig simán a padlóra szartak, mint a neveletlen kutyák, majd egyszerűen elvarázsolták a nyomokat

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

J.K. Rowling, a Harry Potter-sorozat szerzője sok más mellett arról is híres, hogy csak Tolkienhez hasonlítható mániákussággal dolgozik az átala teremtett univerzum egész apró, az alapkönyvekben meg sem jelenő részleteinek utólagos kidolgozásán. 

Az e célra szolgáló weboldalon most egy olyan, eddig a leglelkesebb rajongók által sem ismert részletet osztott meg a világgal, ami ezúttal tényleg elvarázsolta a téma iránt érdeklődőket. A vonatkozó poszt szerint ugyanis

“Roxforban nem voltak mindig vécék. Mielőtt a XVIII. században átvették volna a muglik csatornázási technológiáját, a varázslónők és varázslók egyszerűen ott könnyítettek magukon, ahol éppen voltak, majd azonnal elvarázsolták a nyomokat.”

Letolt gatyával tisztelgek az Apró De Fontos Részletek Mestere előtt, pont úgy, mint Harry legnagyobb ellenfele, Donald Kacsa tenné!

(via avnews)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.