Kocsis Máté szerint zavar- és hisztériakeltést művelt Varju László, amikor megrángatták a biztonsági őrök

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A túlóratörvény elleni tüntetéseken olyan szervezetek is részt vesznek, amelyek tagjai fent vannak Soros György fizetési listáján – állította a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth Rádióban.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetőjeFotó: 444

Kocsis Máté szerint a szombati tüntetés már a májusi európai parlamenti választási kampány része, mert az EP-választáson az emberek eldönthetik, hogy az Európai Parlamentben megerősödjenek vagy gyengüljenek a bevándorlásellenes erők.

A tüntetésen azok a pártok vettek részt, amik támogatják a bevándorlást és Soros Györgyöt, látszik tehát, hogy „Soros György hadrendbe állította magyarországi embereit” – állította Kocsis.

Kocsis Máté szerint az ellenzéki pártok (illetve néhányuk) ötlete, hogy közös listán indulnak az EP-választáson, azt jelenti: lesz egy bevándorlásellenes lista, amin a Fidesz-KDNP-re lehet majd szavazni, és egy „Soros-lista” azokkal, akik támogatják a bevándorlást és Soros Györgyöt. Azt is mondta, hogy Európa több országában zajlanak kormányellenes tüntetések, amiknek a kormányai bevándorlásellenesek.

Kocsis Máté szerint az ellenzéki pártok viselkedése a túlóratörvény elfogadásakor a Parlamentben és a tüntetés után az MTVA épületében zavarkeltés, figyelemfelhívás, hergelés és hisztériakeltés volt, és szerinte mindez a kampány része – írja az MTI.

Tehát a Fidesz frakcióvezetője szerint az EP-kampány részeként bemutatott zavar- és hisztériakeltést művelt Varju László, amikor a biztonsági őrök erőszakosan ráncigálták a közmédia épületében.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.