Kocsis Máté szerint zavar- és hisztériakeltést művelt Varju László, amikor megrángatták a biztonsági őrök

A túlóratörvény elleni tüntetéseken olyan szervezetek is részt vesznek, amelyek tagjai fent vannak Soros György fizetési listáján – állította a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth Rádióban.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetőjeFotó: 444

Kocsis Máté szerint a szombati tüntetés már a májusi európai parlamenti választási kampány része, mert az EP-választáson az emberek eldönthetik, hogy az Európai Parlamentben megerősödjenek vagy gyengüljenek a bevándorlásellenes erők.

A tüntetésen azok a pártok vettek részt, amik támogatják a bevándorlást és Soros Györgyöt, látszik tehát, hogy „Soros György hadrendbe állította magyarországi embereit” – állította Kocsis.

Kocsis Máté szerint az ellenzéki pártok (illetve néhányuk) ötlete, hogy közös listán indulnak az EP-választáson, azt jelenti: lesz egy bevándorlásellenes lista, amin a Fidesz-KDNP-re lehet majd szavazni, és egy „Soros-lista” azokkal, akik támogatják a bevándorlást és Soros Györgyöt. Azt is mondta, hogy Európa több országában zajlanak kormányellenes tüntetések, amiknek a kormányai bevándorlásellenesek.

Kocsis Máté szerint az ellenzéki pártok viselkedése a túlóratörvény elfogadásakor a Parlamentben és a tüntetés után az MTVA épületében zavarkeltés, figyelemfelhívás, hergelés és hisztériakeltés volt, és szerinte mindez a kampány része – írja az MTI.

Tehát a Fidesz frakcióvezetője szerint az EP-kampány részeként bemutatott zavar- és hisztériakeltést művelt Varju László, amikor a biztonsági őrök erőszakosan ráncigálták a közmédia épületében.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.