Wayne Rooney részegen káromkodott az utcán, ezért letartóztatták

sport
2019 január 06., 19:39
comments 180

December 16-án letartóztatták Wayne Rooneyt, az angol válogatott korábbi csatárát, mert káromkodott és alkoholt fogyasztott az utcán. 25 fontos bírságot szabtak ki rá, és neki kellett kifizetnie az eljárás 91 fontos költségét is, de ezek megfizetése után szabadon távozhatott.

A Skynews által nyilvánosságra hozott rendőrségi dokumentum szerint a letartóztatás az Egyesült Államokban, Virginia államban történt, a bírság mértéke mégis fontban megadva szerepel az űrlapon.

A jelenleg az Egyesült Államokban, Washingtonban játszó focista jogosítványát 15 hónapja elvették Angliában ittas vezetésért. (via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.