Posztmodern műalkotás a köztévé tudósítása az ellenzék öt pontjáról, amiben az utolsó másodpercekig nem hangzik el, mi az ellenzék öt pontja

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az elmúlt hetekben az MTVA többnyire sikeresen állt ellen annak, hogy az ellenzéki pártok öt pontjáról tudósítson, sőt, ugye az ellenzéki politikusokkal szemben is az után alkalmaztak erőszakot, hogy ennek az öt pontnak a beolvasását próbálták elérni.

Volt viszont egy kifejezetten kínos pillanat néhány napja Fekete-Győr András HVG-nek adott interjújában, amikor a Momentum vezetője fejből csak négy pontot tudott felsorolni az ellenzék öt követelése közül, erről meg nyilván be akart számolni a közmédia.

Túlzás nélkül bravúrosan oldották meg a feladatot a „Nem tudta felsorolni az ellenzéki követelések minden pontját a Momentum elnöke” című híradós anyagban. A 2 perc 11 másodperces klipben végig az öt pontról van szó, de hogy mik azok, az csak az összeállítás legvégén, 1 perc 50 másodpercnél derül ki, amikor a riporter felolvassa a HVG-s interjúnak azt a másfél soros részét, amiben Fekete-Győr András csak négy pontot tud az öt közül.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.