Posztmodern műalkotás a köztévé tudósítása az ellenzék öt pontjáról, amiben az utolsó másodpercekig nem hangzik el, mi az ellenzék öt pontja

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Az elmúlt hetekben az MTVA többnyire sikeresen állt ellen annak, hogy az ellenzéki pártok öt pontjáról tudósítson, sőt, ugye az ellenzéki politikusokkal szemben is az után alkalmaztak erőszakot, hogy ennek az öt pontnak a beolvasását próbálták elérni.

Volt viszont egy kifejezetten kínos pillanat néhány napja Fekete-Győr András HVG-nek adott interjújában, amikor a Momentum vezetője fejből csak négy pontot tudott felsorolni az ellenzék öt követelése közül, erről meg nyilván be akart számolni a közmédia.

Túlzás nélkül bravúrosan oldották meg a feladatot a „Nem tudta felsorolni az ellenzéki követelések minden pontját a Momentum elnöke” című híradós anyagban. A 2 perc 11 másodperces klipben végig az öt pontról van szó, de hogy mik azok, az csak az összeállítás legvégén, 1 perc 50 másodpercnél derül ki, amikor a riporter felolvassa a HVG-s interjúnak azt a másfél soros részét, amiben Fekete-Győr András csak négy pontot tud az öt közül.