Vizsgálja a Volán, miért nem vitte el a buszsofőr a 18 éves lányt, aki előbb tízezressel fizetett volna, majd a táskája alján kutatott volna apróért

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

Az RTL Klub Híradója számolt be arról, hogy a Volán Zrt. vizsgálatot indít, miután kedden Péterfy Gergely író kedden a blogján számolt be arról, hogy a társaság egyik buszsofőrje otthagyta a 18 éves lányát a buszmegállóban, mert a lány a sofőr szerint túl lassan tudott volna csak fizetni.

Mint Péterfy írta, 18 éves lánya reggel hét után kevéssel szállt fel Tahitótfaluban a buszra, hogy iskolába menjen. Mivel a településen nincs jegyautomata, így a sofőrtől akart jegyet venni. Elsőnek egy tízezressel akart volna fizetni, de a sofőr közölte, hogy nem tud visszaadni, mire a lány közölte, hogy semmi gond, a táskája alján van apró is. A sofőr azonban közölte, hogy sietnie kell, ezt nem tudja megvárni, így leküldte a buszról a lányt, és továbbállt. 

Péterfy nemsokkal később felkapta a lányát, majd a busz után eredtek, később pedig meg is kérdezte a sofőrt az esetről, amiről egy videofelvételt is készített. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.