Egy sima, egy fordított, csak kötött, s nem ordított

Egy német újságíró a Twitteren osztotta meg a világgal édesanyja színes jegyzőkönyvét a müncheni elővárosi vasút fegyelmezetlen működéséről.

A jegyzőkönyv egy sál. Amelyet úgy kötött Sara Weber édesanyja, hogy minden nap két sorral gyarapította, de úgy, hogy szürke fonalat használt, ha nem késett érdemben aznap a vonata, rózsaszínt ha 30 percnél kevesebbet, és pirosat, ha fél óránál is többet. 

A nagy piros tömb egy hat és fél hétig tartó nyári leállást örökített meg, amikor nem is járt a vonat, hanem pótlóbuszon kellett vánszorogni, aminek eleve 40 perccel hosszabb volt a menetideje a vonatnál. 

A sálat elárverezik, és a bevételt egy pórul járt utasokat támogató szervezet kapja. (Euronews)   

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.