A gyanútlanul sétálgató Rogán házaspár is felbukkan Puerto Banús reklámfilmjében

utazás
2019 január 12., 14:19

Egy sasszemű olvasónk ajánlotta, hogy nézzünk bele a spanyolországi Puerto Banús reklámfilmjébe, mert 1:37-től 

néhány másodpercre egy ismerős párba, Rogán Antalba és Rogán Cecícliába futhatunk bele.

link Forrás

Puerto Banús 1970-ben építették, azóta ez a Costa del Solnak nevezett partszakasz egyik legfelkapottabb szórakoztatóközpontja, nemzetközi hírességek is gyakran megfordulnak itt. Például Rogánék. 

link Forrás

A filmet 2012-ben töltötték fel, Rogán Antal ebben az évben még csak az V. kerületi polgármester és parlamenti képviselő volt, majd ezen a nyáron nevezték ki a Fidesz frakcióvezetőjének, és ugyanebben az évben nyújtotta be a letelepedési kötvényekről szóló törvényjavaslatát, amivel aztán a hozzá közel álló üzleti körök kaszáltak nagyot. Ekkoriban Rogán Cecília sem volt még inspiráló üzletasszony.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.