A gyanútlanul sétálgató Rogán házaspár is felbukkan Puerto Banús reklámfilmjében

utazás
2019 január 12., 15:19

Egy sasszemű olvasónk ajánlotta, hogy nézzünk bele a spanyolországi Puerto Banús reklámfilmjébe, mert 1:37-től 

néhány másodpercre egy ismerős párba, Rogán Antalba és Rogán Cecícliába futhatunk bele.

link Forrás

Puerto Banús 1970-ben építették, azóta ez a Costa del Solnak nevezett partszakasz egyik legfelkapottabb szórakoztatóközpontja, nemzetközi hírességek is gyakran megfordulnak itt. Például Rogánék. 

link Forrás

A filmet 2012-ben töltötték fel, Rogán Antal ebben az évben még csak az V. kerületi polgármester és parlamenti képviselő volt, majd ezen a nyáron nevezték ki a Fidesz frakcióvezetőjének, és ugyanebben az évben nyújtotta be a letelepedési kötvényekről szóló törvényjavaslatát, amivel aztán a hozzá közel álló üzleti körök kaszáltak nagyot. Ekkoriban Rogán Cecília sem volt még inspiráló üzletasszony.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.