Taroltak a Liu testvérek az Európa-bajnokságon

sport
2019 január 12., 15:06
comments 75

Kettős magyar sikert hozott a hollandiai Dordrechtben zajló rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság szombati, 1500 méteres futama.

A győztes Liu Shaolin Sándor mögött testvére, Liu Shaoang végzett.

Az MTI beszámolója szerint a Liu testvérek összedolgozva jutottak a döntőbe. Az elődöntőben a táv felétől a hazai Daan Breeuwsma korcsolyázott a magyarokkal úgy, hogy nem hagyta, hogy a két Liu egymás mögött haladjon, mindig beékelődött közéjük. Majd a harmadik helyről meginduló Liut mindig maga elé engedte az addig elsőként korcsolyázó másik Liu, így rendre visszaszerezték az első két helyet. Öt körrel a vége előtt álltak ketten az élre és léptek el a hollandtól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.