Ami most megy Putnokon, az évente ezreket öl meg Magyarországon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Évente 8-10 ezer ember korai halálozásához vezet a légszennyezettség Magyarországon" - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap.

Az NNK közleménye nem véletlenül most jelent meg: ezekben a napokban is igen magas a szálló por koncentrációja több hazai településen is, különösen Északkelet-Magyarországon. 

Ezen a vasárnapon is veszélyes a levegő minősége Putnokon , egészségtelen Miskolcon, és kifogásolt Kazincbarcikán és Sajószentpéteren.

"A légzőrendszer, a szív- és érrendszer, az immunrendszer és a központi idegrendszer megfelelő működését is befolyásolja a rossz levegőminőség" - figyelmeztet az NNK. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.