Audis vontatott el egy lerobbant trolibuszt Zuglóban

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szombat délután lerobbant egy trolibusz a Róna utca és a Thököly utca kereszteződésében, pont a csomópont közepén. Épp akkor járt arra Vincze Márton ralivesrenyző az Audijával.

“Mivel a kocsim elég nyomatékos, és már több alkalommal segítettem nagyobb autóknak, úgy gondoltam, egy troli sem foghat ki rajtam” - mesélte a Blikknek.

Megkérdezte a buszsofőrt, hozta a vontatókötelet, majd száz métert húzta a csuklós buszt. Végül egy buszmegállóban állították félre a buszt, így senkit nem akadályozott tovább a közlekedésben. Vincze szerint az emberek megtapsolták, és amúgy az autója még csak nem is összkerék-, hanem elsőkerék-meghajtású.

Videót is készítettek a nagy húzásról:

A Blikknek nyilatkozott egy másik trolibuszvezető, aki azt mondta a kollégája emiatt azért könnyen bajba kerülhet. „Szabály, hogy ilyen esetben nem fogadhatunk el segítséget bárkitől. Ennek oka, hogy a jármű alján is vannak áramütést okozó pontok” - mondta. Az újság kereste a trolit üzemeltető társaságot, de még nem válaszoltak nekik. (Blikk)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.