Az iráni traktoros klubhoz szerződött vezetőedzőnek Georges Leekens

Alig másfél hónapja hagyta ott Tunéziát, és máris megvan az új munkahelye a magyar válogatott egykori kapitányának, Georges Leekens-nek: az iráni Tractor Sazi FC vezetőedzője lesz.

Az 1970-ben alapított tabrizi klub címerében egy traktor látható, mivel a helyi traktorgyár segítségével jött létre az egyesület - írja a Nemzeti Sport. A magyar válogatottat 2018 első felében irányító Leekensnek az iráni élvonalban negyedik helyen álló klub már a 26-ik állomáshelye edzőként.

Leekens mindössze négy mérkőzésen át irányította a magyar nemzeti csapatot, 2017. októberi kinevezését követően hazai pályán Kazahsztántól, Skóciától és Ausztráliától is kikapott a válogatott, Fehéroroszországban pedig 1-1-s döntetlent játszott. A Magyar Labdarúgó Szövetség ezért júniusban menesztette őt, és Marco Rossival pótolta. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.