Az iráni traktoros klubhoz szerződött vezetőedzőnek Georges Leekens

Alig másfél hónapja hagyta ott Tunéziát, és máris megvan az új munkahelye a magyar válogatott egykori kapitányának, Georges Leekens-nek: az iráni Tractor Sazi FC vezetőedzője lesz.

Az 1970-ben alapított tabrizi klub címerében egy traktor látható, mivel a helyi traktorgyár segítségével jött létre az egyesület - írja a Nemzeti Sport. A magyar válogatottat 2018 első felében irányító Leekensnek az iráni élvonalban negyedik helyen álló klub már a 26-ik állomáshelye edzőként.

Leekens mindössze négy mérkőzésen át irányította a magyar nemzeti csapatot, 2017. októberi kinevezését követően hazai pályán Kazahsztántól, Skóciától és Ausztráliától is kikapott a válogatott, Fehéroroszországban pedig 1-1-s döntetlent játszott. A Magyar Labdarúgó Szövetség ezért júniusban menesztette őt, és Marco Rossival pótolta. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.