Az iráni traktoros klubhoz szerződött vezetőedzőnek Georges Leekens

Alig másfél hónapja hagyta ott Tunéziát, és máris megvan az új munkahelye a magyar válogatott egykori kapitányának, Georges Leekens-nek: az iráni Tractor Sazi FC vezetőedzője lesz.

Az 1970-ben alapított tabrizi klub címerében egy traktor látható, mivel a helyi traktorgyár segítségével jött létre az egyesület - írja a Nemzeti Sport. A magyar válogatottat 2018 első felében irányító Leekensnek az iráni élvonalban negyedik helyen álló klub már a 26-ik állomáshelye edzőként.

Leekens mindössze négy mérkőzésen át irányította a magyar nemzeti csapatot, 2017. októberi kinevezését követően hazai pályán Kazahsztántól, Skóciától és Ausztráliától is kikapott a válogatott, Fehéroroszországban pedig 1-1-s döntetlent játszott. A Magyar Labdarúgó Szövetség ezért júniusban menesztette őt, és Marco Rossival pótolta. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.