Az ügyészség még nem tudta eldönteni, hogy induljon-e nyomozás a Varju László bántalmazása miatt

2019 január 14., hétfő 11:01
109

A párbeszédes Kocsis-Cake Olivio írásban kérdezett rá Polt Péter főügyésznél, hogy „indított-e hivatalból nyomozást az ügyészség Varju László bántalmazása okán”. A 444 által nyilvánosságra hozott felvételen ugyanis látszik, hogy december 17-én az MTVA fegyveres őrei erőszakkal kényszerítik, rángatják az országgyűlési képviselőt.

Hétfői válaszában Polt Péter azt írta, hogy „a 2018. december 16. és 17. napjai között a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) épületében tartózkodó országgyűlési képviselők - köztük Varju László - személyét érintő cselekmények kapcsán ezidáig tíz feljelentés érkezett a Központi Nyomozó Főügyészséghez”.

Azonban a feljelentések alapján az ügyészség nem tudott dönteni a nyomozás elrendeléséről vagy éppen a feljelentések elutasításáról, ezért december 21-én feljelentés-kiegészítést rendelt el, aminek egy hónap a határideje. (Ügyészség)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt