Lomnici: Miután viszonylag mostoha körülmények között készült az interjú, emlékeztettek korábbi saját gondolataimra

A Demokrata készített villáminterjút ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal, akit az MTVA szívesen szólaltat meg aktuális politikai ügyekben. A 444 ma reggel közölt egy nyers videofelvételt, amin az MTVA egyik munkatársa interjú közben szól Lomniczinek, hogy pontosan hogyan kell beszélnie az ellenzéki képviselők és a közmédia fegyveres őreinek dulakodásáról:

- Egy szót, ami fontos, és kértek, hogy mondjuk el, hogy az őrök védték, tehát, hogy védték, jó?
- Jó.
- Jó. Erre akkor egy mondat erejéig térjünk ki.

Lomnici a demokratás interjúban erre reagál, és azt mondja, hogy korábban többször beszélt ő maga arról, hogy az őrök "megvédték" a munkatársaikat, erről küldött is anyagot az MTVA-s szerkesztőnek.

„Miután viszonylag mostoha körülmények között készült az interjú, emlékeztettek korábbi saját gondolataimra.”

Az nem világos, hogy ha saját gondolataira emlékeztették, akkor miért fogalmaz az MTVA-s riporter úgy, hogy "kértek" hogy a "védték" szót használja a válaszában, de lehet, hogy őt is a mostoha körülmények zavarták össze.

Nézze meg Lomnici produkcióját itt:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.