Lomnici: Miután viszonylag mostoha körülmények között készült az interjú, emlékeztettek korábbi saját gondolataimra

Média
2019 január 14., 09:05

A Demokrata készített villáminterjút ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal, akit az MTVA szívesen szólaltat meg aktuális politikai ügyekben. A 444 ma reggel közölt egy nyers videofelvételt, amin az MTVA egyik munkatársa interjú közben szól Lomniczinek, hogy pontosan hogyan kell beszélnie az ellenzéki képviselők és a közmédia fegyveres őreinek dulakodásáról:

- Egy szót, ami fontos, és kértek, hogy mondjuk el, hogy az őrök védték, tehát, hogy védték, jó?
- Jó.
- Jó. Erre akkor egy mondat erejéig térjünk ki.

Lomnici a demokratás interjúban erre reagál, és azt mondja, hogy korábban többször beszélt ő maga arról, hogy az őrök "megvédték" a munkatársaikat, erről küldött is anyagot az MTVA-s szerkesztőnek.

„Miután viszonylag mostoha körülmények között készült az interjú, emlékeztettek korábbi saját gondolataimra.”

Az nem világos, hogy ha saját gondolataira emlékeztették, akkor miért fogalmaz az MTVA-s riporter úgy, hogy "kértek" hogy a "védték" szót használja a válaszában, de lehet, hogy őt is a mostoha körülmények zavarták össze.

Nézze meg Lomnici produkcióját itt:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.