Szél Bernadett: A hatalom arca (digitális technika, 5 000 000 euro)

politika
2019 január 15., 06:56
comments 110

Kedd óta az MTVA Kunigunda utcai épületben tartózkodik Szél Bernadett és Hadházy Ákos. Az ellenzéki képviselők egyik érdekes kalandból a másikba esnek, már szózatot intézett hozzájuk Papp Dániel főszerkesztő és azt is megtapasztalhatták, milyen egy folyamatosan kamerázott valóságshowban élni.

Szélnek viszont közben arra is volt ideje, hogy elkészítse a NER tökéletes portréját az arcukat felvállalni nem merő, de a bejutást akadályozó biztonsági őrök hátsó feléről:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.