A Fidesz a megüresedett parlamenti helyére a KDNP-s Hollik Istvánt jelöli

politiks
2019 január 16., 13:12
comments 181

„A Fidesz Elnökségének döntése alapján a párt Hollik Istvánt jelöli a Hirt Ferenc halála miatt megüresedett országgyűlési képviselői helyre. A döntésről a Nemzeti Választási Bizottságot hivatalosan is értesíteni fogjuk”

– közölte a Fidesz.

Hollik István – akkor még KDNP-s – képviselő azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. október 10-én.
photo_camera Hollik István – az akkor még KDNP-s – képviselő azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. október 10-én. Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Az nem világos, hogy Hollik István – aki a 2018-as parlamenti választáson azért nem jutott be a Parlamentbe, mert az LMP-s Csárdi Antal simán legyőzte – a képviselőség mellett is elvégzi-e a kormányszóvivői feladatait, ahogy azt sem tudni, hogy Hollik István, aki az előző ciklusban KDNP-s képviselőként ült a Parlamentben, mikor vált fideszessé, bár elvileg 2004 óta mindkét párt tagja. (Mondjuk egyik sem egy különösen fajsúlyos kérdés.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.