A Fidesz a megüresedett parlamenti helyére a KDNP-s Hollik Istvánt jelöli

„A Fidesz Elnökségének döntése alapján a párt Hollik Istvánt jelöli a Hirt Ferenc halála miatt megüresedett országgyűlési képviselői helyre. A döntésről a Nemzeti Választási Bizottságot hivatalosan is értesíteni fogjuk”

– közölte a Fidesz.

Hollik István – az akkor még KDNP-s – képviselő azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. október 10-én.Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Az nem világos, hogy Hollik István – aki a 2018-as parlamenti választáson azért nem jutott be a Parlamentbe, mert az LMP-s Csárdi Antal simán legyőzte – a képviselőség mellett is elvégzi-e a kormányszóvivői feladatait, ahogy azt sem tudni, hogy Hollik István, aki az előző ciklusban KDNP-s képviselőként ült a Parlamentben, mikor vált fideszessé, bár elvileg 2004 óta mindkét párt tagja. (Mondjuk egyik sem egy különösen fajsúlyos kérdés.)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.