Szijjártó Péter üzleti ügyekről beszélt

POLITIKA
2019 január 16., 16:02
comments 60

"Üzleti ügyekkel nem foglalkozom" - hárított el minden, környezete sztratoszférikus gazdagodására vonatkozó kérdést ritka sajtótájékoztatói egyikén, a múlt héten Orbán Viktor miniszterelnök. Külgazdasági és külügyminisztere, Szijjártó Péter szerdán mégis egy üzemcsarnok átadóján parádézott Debrecenben, ahol a német FAG csapágygyárat épített, részben a magyar kormánytól kapott 3,16 milliárd forint készpénzből, amit még csak vissza se kell adnia.

Az üzleti ügyekkel nem foglalkozó kormány kimondottan üzleti ügyekkel foglalkozó tárcáját vezető miniszter ezután további üzleti ügyekről beszélt, például arról, hogy hány nagyberuházás valósult meg tavaly az országban. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.