Leigazolta Kleinheisler Lászlót Mészáros Lőrinc horvát csapata

sport
2019 január 17., 07:08
comments 137

Magyar válogatott középpályást igazolt a horvát bajnokság második helyén álló NK Osijek (Eszék): Kleinheisler László három és fél éven át Mészáros Lőrinc csapatában folytatja majd. 

link Forrás

Ez az a csapat, melynek éppen VIP-szaunás és medencés stadiont épít Mészáros, és amely csapat akadémiájának eddig 3 milliárd forintot adott a magyar kormány, annak ellenére, hogy nem találni benne magyar fiatalokat

A 24 éves Kleinheisler eddig a kazah bajnok, az Asztana játékosa volt, szerződését viszont ott felbontotta, hogy Eszékre igazolhasson. A szerződésbontás részleteiről egyelőre nem tudni sokat, de a Nemzeti Sport már előrevetíti, hogy „abban az esetben, ha az Asztana megtámadja a döntést – a szerződésbontás okai és körülményei egyelőre ismeretlenek –, az UEFA bizottsága dönt, ám az Osijek bízik a pozitív kimenetelben”.

Kleinheisler 2017 nyarán szerződött az Asztanához, 54 meccsen két gólt és hat gólpasszt adott, és a 2009-ben alapított kazah klubnál már beválasztották a klubtörténelem álomcsapatába is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.