Leigazolta Kleinheisler Lászlót Mészáros Lőrinc horvát csapata

sport
2019 január 17., 07:08
comments 139

Magyar válogatott középpályást igazolt a horvát bajnokság második helyén álló NK Osijek (Eszék): Kleinheisler László három és fél éven át Mészáros Lőrinc csapatában folytatja majd. 

Ez az a csapat, melynek éppen VIP-szaunás és medencés stadiont épít Mészáros, és amely csapat akadémiájának eddig 3 milliárd forintot adott a magyar kormány, annak ellenére, hogy nem találni benne magyar fiatalokat

A 24 éves Kleinheisler eddig a kazah bajnok, az Asztana játékosa volt, szerződését viszont ott felbontotta, hogy Eszékre igazolhasson. A szerződésbontás részleteiről egyelőre nem tudni sokat, de a Nemzeti Sport már előrevetíti, hogy „abban az esetben, ha az Asztana megtámadja a döntést – a szerződésbontás okai és körülményei egyelőre ismeretlenek –, az UEFA bizottsága dönt, ám az Osijek bízik a pozitív kimenetelben”.

Kleinheisler 2017 nyarán szerződött az Asztanához, 54 meccsen két gólt és hat gólpasszt adott, és a 2009-ben alapított kazah klubnál már beválasztották a klubtörténelem álomcsapatába is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt