Pintér Sándor volt őrző-védő cége újabb állami megbízást nyert

Pintér Sándor belügyminiszter retusált fotója a rendőrség oldalárólFotó: police.hu

Az őrző-védő cég, ami 2010-ig Pintér Sándor tulajdonában állt, azóta több tendert is nyert, hozzá tartoznak az MTVA épületét védő biztonsági őrök is.

Az mfor.hu az uniós közbeszerzési értesítő alapján írta meg, hogy a belügyminiszter egykori cége, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. újabb állami megbízást nyert: 1,4 milliárd forintért végezheti el az állami légi irányító, a HungaroControl irodaházának védelmi feladatait. A HungaroControl irodaházában a fegyveres biztonsági őrség biztosítása mellett a biztonságtechnikai rendszert kell kezelnie és recepciós szolgálatot kell nyújtania a cégnek.

Pintér Sándor volt cégénél kötött ki a lovasberényi kormányüdülő is, az 1960-as években épült hotel lett a Civil Biztonsági Szolgálat fióktelepe.  (mfor.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.