Pintér Sándor volt őrző-védő cége újabb állami megbízást nyert

Pintér Sándor belügyminiszter retusált fotója a rendőrség oldalárólFotó: police.hu

Az őrző-védő cég, ami 2010-ig Pintér Sándor tulajdonában állt, azóta több tendert is nyert, hozzá tartoznak az MTVA épületét védő biztonsági őrök is.

Az mfor.hu az uniós közbeszerzési értesítő alapján írta meg, hogy a belügyminiszter egykori cége, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. újabb állami megbízást nyert: 1,4 milliárd forintért végezheti el az állami légi irányító, a HungaroControl irodaházának védelmi feladatait. A HungaroControl irodaházában a fegyveres biztonsági őrség biztosítása mellett a biztonságtechnikai rendszert kell kezelnie és recepciós szolgálatot kell nyújtania a cégnek.

Pintér Sándor volt cégénél kötött ki a lovasberényi kormányüdülő is, az 1960-as években épült hotel lett a Civil Biztonsági Szolgálat fióktelepe.  (mfor.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.